Guanyadora "Naturalesa Urbana"

Guanyadora "Naturalesa Urbana"
Mireia Bardají
El passat 5 d'abril es va entregar el trofeu a la guanyadora de l'edició d'enguany, Mireia Bardají per "Sense títol 1".
Des de l'organització felicitem a la Mireia per la gran quantitat de vots que va obtenir la seva fotografia.

dimecres, 6 de febrer del 2008

El passat 26 de gener es va fer la inauguració oficial de l'expoconcurs de fotografia NATURALESA URBANA organitzat pel col·lectiu PHOTOMATON.
Enguany, hi ha un total de 16 participants i 17 obres, fet que ha suposat duplicar la participació respecte anterior edició i mantenint la filosofia del concurs, el guanyador o guanyadora serà escollit per votació popular
Les obres estaran exposades a Can Tisores (Major, 71) fins a finals de març, i podeu passar a dipositar els vostres vots ( i de pas tallar-vos els cabells o tenyir-vos) de dimarts a dissabte.
Properament penjarem les imatges de totes les obres participants

4 comentaris:

Pedro R. García Jódar. ha dit...

Hola que tal. Creo que llego tarde, pero os he conocido a través del portal de L'ajuntament de L'H. Buscando información me he encontrado con vuestra iniciativa y me parece genial. Como aficionado a la fotografía que soy desde el año pasado estoy preparando la exposición "Iconos de un sentimiento" de la Semana Santa en L'H, que estará expuesta durante el mes de marzo en el Centre Cultural La Bóbila de L'H. Os invito a visitarla y ver un avance en mi blog. Saludos.


http://fotografopedrogarcia.blogspot.com

Roser Chillón ha dit...

Vaja, no tenia aquesta informació! Em passaré per Can Tisores per a votar. He vistles fotografies de l'edició anterior i són realment bones.
ptons

xevi ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
xevi ha dit...

mmmmmmmmpereartigaselmillorrrrrrr